Här hittar du Vinhanens utbud av viner.

Våra viner kan köpas genom vår återförsäljare Smak Sak Wine.

Vinerna innehåller rena råvaror av hög kvalitet och tillverkas för hand och med så stor hänsyn till miljön som möjligt. Vi tror också att balans och smak i vinerna måste gå hand i hand med ett sökande efter nya, spännande och utmanande smaktoner. Vinhanen skulle inte existera utan det nära samarbetet med vinodlarna och en gemensam vision och ansvar. Alla priser är angivna ex moms.
Vin på fat
Se urvalet
2Design uden navn
Vårt ödmjuka urval innehåller viner på flaska från våra nära samarbetspartners, som också levererar till oss på fat. Du hittar även tre champagnehus som vi har en nära relation till. Alla priser är angivna ex moms.
Vin på flaska
Se urvalet
4flasker
De krispigaste champagnerna av både traditionell och modern klass. Är du mer inne på andra bubblor finns det också något för dig. Alla priser är angivna ex moms.
Bubblor
Se urvalet
Kategori - bobler
Flaskor, korkar, handpumpar och allt annat du kan behöva för att servera ditt vin. Vi beställer utrustning enligt överenskommelse med våra kunder. Det finns många alternativ för utrustning för fat, därför hittar vi tillsammans den utrustning som passar dig bäst.
Utrustning och tillbehör
Se urvalet
kategori udstyr

Vin från kran är det närmaste man kommer ett besök direkt på vingården. Vi upplever att kundernas uppmärksamhet väcks när vinet tappas färskt ur kranen. Det skapar en nyfikenhet på vinet och historien om det handhållna, rena vinet gjort på ekologiska ingredienser.

I vår strävan att begränsa vårt klimatavtryck och samtidigt behålla en hög kvalitet på vårt vin använder vi återanvändbara plastfat för att fylla våra ekologiska viner.

Har du fyllt 20 år ?

Ja, jag har fyllt 20 år

För att besöka Vinhanen.se måste du ha fylld 20 år.

Login