Samarbejde

Vi ser oss inte bara som en leverantör av fatvin utan satsar på våra samarbeten för att främja alternativa sätt att servera vin. Vi hjälper våra affärspartners att skapa den bästa upplevelsen för sina gäster.

Vi upplever att människors uppmärksamhet väcks när vinet tappas färskt ur kranen. Det skapar en nyfikenhet på vinet och historien om det handhållna, rena vinet gjort på ekologiska ingredienser.

Vin på fat - många möjligheter

Möjligheterna för vin på fat är många och breda. Du kan drömma stort – självklart hjälper vi till med personalprovningar, beskrivningar av menyer, prissättning och annat du kan behöva stöd för för att få en bra start på konceptet.

Vi har även många alternativ för att sätta upp utrustning så att du kan buteljera vinerna själv. Vinkranarna kan sättas upp som torn, pistoler eller fasta kranar på väggarna.

Dessutom tillhandahåller vi mobil evenemangsutrustning. Här har vi allt från eventcontainrar och vagnar till rullbågar och lastcyklar ombyggda för servering av vin på fat.

Våra viner

Vi strävar efter att ha ett brett men noggrant utvalt utbud av ekologiska viner från Tyskland, Italien, Frankrike och Spanien, så att du sannolikt hittar allt du behöver för din lokal, restaurang, event eller ditt hotell. Formen är inte nyckeln – det är vinet det handlar om, så det är därför vi har både flask- och fatviner.

Vinerna innehåller rena råvaror av hög kvalitet och tillverkas för hand och med så stor hänsyn till miljön som möjligt. Vi tror också att balans och smak i vinerna måste gå hand i hand med ett sökande efter nya, spännande och utmanande smaktoner. Vinhanen skulle inte existera utan det nära samarbetet med vinodlarna och en gemensam vision och ansvar.

Har du fyllt 20 år ?

För att besöka Vinhanen.se måste du ha fylld 20 år.

Login